Contacta amb nosaltres

Telèfon de la Clínica: 946 680 042

El nostre Horari

LJ de 9: 00h a 19: 00h (Horari Ininterromput)
Divendres: 9: 00h a 14: 00h
Reserva cita

Clínica Familiar a Berango

Clínica Dental & Estètica Magma

La Clínica Magma està format per un equip multidisciplinari d'especialistes, oferint als seus pacients una odontologia i Tractaments de Medicina Estètica moderns i actuals.

L'Odontologia ha estat la nostra passió durant els últims 34 anys, període en el qual hem viscut una autèntica transformació a nivell tècnic, tecnològic i humà.

L'experiència adquirida, la formació l'actualització en tecnologia i el tracte humà fan de la Clínica Dental i Estètica Magma un valor segur i una elecció encertada.

Tots i cada un dels tractaments que s'efectuen a la clínica compten amb la millor dedicació i l'especial cura del nostre equip de professionals acreditats. L'excel·lència en la realització dels procediments, les millors qualitats en els materials i una atenció personalitzada són els millors aliats per a la tranquil·litat dels nostres clients.
Si tens una assegurança Dental, Vine a Visitar!

Tractaments Medicina Estètica

Reserva cita
imatge de cura de la pell doctor Omid

Clínica dental i estètica a Bernago

Ens caracteritza la nostra
Professionalitat, Tecnologia i Proximitat

Les nostres Especialitats

Oferim una ODONTOLOGIA i ESTÈTICA moderna i actual

Reserva cita

Tipus d'implants dentals

Un Implant Dental és un element de titani que ens permet substituir la peça dental danyada. A l'ésser de titani pur, fa que actuï com si fos l'arrel de la pròpia dent, integrant-se en l'os, ja que el titani és un material biocompatible. Una vegada que l'implant s'integri amb la massa òssia es procedeix a col·locar la corona o la pròtesi dental. Aquest tractament necessita prèviament la realització de radiografies i escàner intraoral per conèixer la boca de cada pacient i l'estat de l'os. Aquest tractament es realitza amb anestèsia local prèvia, o sota sedació lleugera si el pacient ho desitja.

  • Implant immediat post extracció
  • Implant de càrrega immediata
  • Cirurgia mínimament invasiva
imatge d'endodòncia clínica dental madrid

Què és la Endodòncia?

La Endodòncia consisteix en l'eliminació de la polpa dental (nervi) de l'interior de la dent, quan aquest s'inflama o infecta.

Això pot ser degut a diferents causes: Càries profundes, traumatismes, fractures, tractaments odontològics previs, etc.

El tractament es realitza amb instruments especials anomenats llimes i líquids desinfectants.

imatge de carilles dentals clínica dental moratalaz

En què consisteix l'Estètica Dental?

L'Estètica Dental consisteix a realitzar una sèrie de tractaments per recuperar un somriure més bonica, això es pot aconseguir mitjançant diferents procediments, blanquejament dental, dissenyant unes carilles feldspàtiques o d'altres materials estètics que ens permeten donar-li a l'pacient el seu somriure perfecte i ideal en molt breu espai de temps, gairebé de manera immediata.

Imatge de Tractament Invisalign Clínica Dental Madrid

Què és l'ortodòncia Invisible Invisalign®?

Consisteix en la fabricació d'una fèrula feta a mida en cada pacient sent invisible, a l'interior d'aquesta fèrula es col·loquen accessoris que ajuden a l'alineació de les dents cap a la posició desitjada. Un dels avantatges d'Invisalign és que es pot treure per menjar o segons les necessitats de cada pacient. Invisalign evita irritacions a la geniva ja que no hi ha brackets ni filferros que puguin inflamar o molestar a la nostra boca.

EL NOSTRE EQUIP

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

L'equip de professionals de la nostra consulta, fa de la formació continuada el pilar bàsic de la seva atenció clínica. La formació postgraduada d'altíssim nivell que acrediten tots els nostres professionals, i la seva coordinat treball en equip, permeten l'abordatge multidisciplinari dels casos dels nostres pacients.

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-Sense Compromís

1ª Visita Gratis

Reserva cita

client juny

client 1

client 2

client 3

client 4

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.

Inici

ca
Estem Disponibles!