Contacta amb nosaltres

Telèfon de la Clínica: 946 680 042

El nostre Horari

LJ de 9: 00h a 19: 00h (Horari Ininterromput)
Divendres: 9: 00h a 14: 00h
Reserva cita

Clínica Dental & Estètica Magma

cirurgia Oral

En què consisteix la Cirurgia Oral?

Aquesta àrea de l'Odontologia és la que s'encarrega de donar diagnòstic i tractament i prevenir algunes de les patologies bucals, facials i cervicals mitjançant tècniques quirúrgiques.

a la nostra Clínica Dental i Estètica, El Dr. Omid és el que s'encarrega d'aquesta àrea.

imatge de cirugia oral clínica dental madrid

Clínica Dental i Estètica a Berango

Som ESPECIALISTES en Cirurgia Oral

Les nostres Especialitats

Oferim una Cirurgia Oral moderna i actual

Tipus de Exodòncies:

● Extracció simple:

Aquestes extraccions són molt senzilles sempre realitzant-se amb anestèsia local.

● Extracció d'arrels:

Les extraccions d'arrels es realitzen només quan la corona d'la dent està danyada, depenent d'on aquest la corona situada es realitzarà una incisió o no, que després finalitzarà amb alguns punts.

● Extracció de dents inclosos:

Aquest tipus d'extracció són les més comuns, ja que se solen realitzar en peces dentals que encara no han sortit, com poden ser les moles de el judici.

Reserva cita

Cures que cal tenir per a una Extracció Dental:

A la nostra clínica, abans de realitzar-li una extracció li donarem uns consells que vostè ha de prendre per evitar possibles infeccions. És aconsellable per als fumadors que dies abans redueixin en la mesura del possible aquest hàbit, així portaran una boca més neta lliure de substàncies nocives el dia de l'extracció, reduint el risc de tenir infecció.

També és aconsellable disminuir el consum d'alcohol, això també evitarà complicacions.

Després d'una extracció és convenient fer una dieta tova, no prendre menjars molt consistents ni molt calents. Tampoc recomanem ingerir trossos molt petits de menjar ja que els trossets petits d'aliments poden quedar retinguts a la zona manipulada.

Realitzar glopeigs els primers dies és fonamental per evitar infeccions.

Reserva cita

extraccions dentals

Les extraccions dentals o denominades Exodòncies es realitzen en tots els casos amb anestèsia local prèvia, amb la qual cosa no és dolorós. La extraccions més comuns solen ser els tercers molars, comunament anomenades moles de el judici.

Reserva cita

Els nostres clients Opinen

Gran persona, gran professional. Sempre atent i disposat a tot per ajudar. Recomanable 100%.

Pepe RC

pacient

CIRURGIA ORAL

Preguntes més freqüents cirurgia Oral

Les moles de el judici, a l'ésser les últimes en sortir, es troben de vegades amb espai insuficient. En aquests casos poden arribar a sortir sol parcialment, deixant part de geniva per sobre, el que provoca que es formi una bossa en la qual es pot ficar menjar i, al no permetre una bona neteja de la zona, acaba infectant; o també poden no sortir, arribant a empènyer els queixals que estan al costat d'elles, provocant-malposició, càries o fins i tot fractura de les mateixes.

Les deformitats dentofacials són afectacions que repercuteixen en l'harmonia facial. Els tipus de deformitats més freqüents són: deficiència maxil·lar, deficiència mandibular, excés mandibular, mossegada oberta i asimetria facial. El nostre equip liderat, avaluarà el teu cas i et farà un diagnòstic personalitzat que millor s'adapti a les teves necessitats.

L'eliminació de frens labials o de l'fre lingual es realitza quan hi ha falta de mobilitat de la llengua, alteracions de l'llenguatge i la parla, o quan produeixen alteracions en la posició de les dents.

La cirurgia és molt senzilla, dura només 20 minuts i com es realitza amb anestèsia local.

La resposta és SI. Encara que no hi hagi os, es pot regenerar el mateix, el que ens permetrà la col·locació de l'implant.

Quan hi hagi manca d'espai a la mandíbula per a una correcta erupció.

Quan tinguin una orientació anòmala que pugui produir danys en les peces veïnes o apinyaments de dents.

Quan provoquin problemes d'inflamació a la geniva que pot portar a una infecció crònica.

En la majoria dels casos els quists dentals solen ser conseqüència d'una infecció latent de la dent i l'os en què està implantat.

Els quists, a l'créixer, van destruint l'os adjacent i formant grans cavitats a l'interior de l'maxil·lar o la mandíbula. També es poden infectar, i per tot això han de ser extirpats quirúrgicament, mitjançant anestèsia local.

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-Sense Compromís

1ª Visita Gratis

Reserva cita

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
ca
Estem Disponibles!