Contacta amb nosaltres

Telèfon de la Clínica: 946 680 042

El nostre Horari

LJ de 9: 00h a 19: 00h (Horari Ininterromput)
Divendres: 9: 00h a 14: 00h
Reserva cita

Clínica Dental & Estètica Magma

implants Dentals

Què són els Implants Dentals?

Un Implant Dental és un element de titani que ens permet substituir la peça dental danyada. A l'ésser de titani pur, fa que actuï com si fos l'arrel de la pròpia dent, integrant-se en l'os, ja que el titani és un material biocompatible. Una vegada que l'implant s'integri amb la massa òssia es procedeix a col·locar la corona o la pròtesi dental. Aquest tractament necessita prèviament la realització de radiografies i escàner intraoral per conèixer la situació individual de cada pacient i l'estat de l'os. Aquest tractament es realitza amb anestèsia local prèvia, o sota sedació lleugera si el pacient ho desitja.

implants dentals clínica moratalaz

Clínica Dental & Estètica Magma

Implants dentals a Berango

Les nostres Especialitats

Oferim una Implantologia moderna i sense dolor

Per què són necessaris els Implants?

● Seguretat:

Els Implants són uns dels tractaments més segurs gràcies a el material amb el qual estan fabricats, el titani pur, fa que s'integri perfectament en l'os maxil·lar. Els implants dentals permeten recuperar les dents perdudes.

Els Implants són uns dels tractaments amb taxes d'èxit més elevades, és per això que és un mètode molt segur per substituir una peça dental.

● Estètica:

Aquest tractament es realitza en moltes ocasions per estètica, ja que quan es perd una peça es queda un buit visible. Quan es planifica la col·locació d'Implants, té molt en consideració l'estètica. Aquest tractament, implica una millora estètica del somriure de l'pacient.

● Salut:

La no col·locació col·locació d'un implant pot originar alguns efectes secundaris, al no reposar una dent pot perjudicar a la salut bucodental ja que això fa que es produeixin moviments dentaris innecessaris, que perjudiqui a una correcta masticació o que es produeixi l'extrusió dentària.

Reserva cita

Tipus d'implants dentals

● Implant immediat post extracció:

Es procedeix a col·locar un Implant immediat en la mateixa sessió en què es fa l'extracció de la peça. Això permet que el tractament s'escurci diversos mesos a l'obtenir la cicatrització de l'os i l'implant dental.

● Implant de càrrega immediata:

En aquest cas un cop es procedeix a posar els implants, es col·loca una pròtesi cargolada provisional en un termini d'entre 12 a 24 hores. Un cop assegurada la osteointegració es realitza la pròtesi definitiva. Aquesta tècnica s'executa quan el pacient reuneix certes qualitats per aconseguir estabilitat primària com són la quantitat i la qualitat de l'os.

● Cirurgia mínimament invasiva:

Aquesta tècnica es realitza mitjançant unes proves amb l'ajuda d'un TAC, fem servir un simulador quirúrgic virtual en 3D que permet reproduir la boca de l'pacient. L'implant es col·loca a l'mil·límetre d'una manera perfecta. Gràcies a aquest programa evitarem utilitzar el bisturí, ja que els implants es col·loquen amb una plantilla. En aquest cas el post operatori és magnífic ja que no es fan ni incisions ni es donen punts de sutura.

Els pacients que se sotmeten a aquesta cirurgia aconsegueixen un somriure en pocs dies ia més el dolor i la inflamació es redueix notablamente.

Reserva cita

Resolem els teus dubtes

Passos a seguir per col·locar un implant

Primer es procedeix a introduir l'implant sota la geniva, per evitar possibles infeccions i que quedi ben segellat, en aquest procés es produirà la osteointegració, que consisteix en la unió de l'implant amb l'os. Després de la col·locació d'un Implant, el doctor si cal ens recomanarà algun tipus d'analgèsic ja que la zona pot estar una mica inflamada, després de diversos dies acudirem a una revisió per comprovar que està tot bé.

Passats entre 2 i 5 mesos, depenent de el cas, quan el procés d'osteointegració s'hagi produït correctament es realitzarà una petita incisió en la geniva, on es comprovarà que no hi ha hagut infeccions prèvies deixant visible l'implant.

Finalment després de diverses setmanes es col·locarà la peça dental sobre l'implant.

Reserva cita

Els nostres clients Opinen

Gran persona, gran professional. Sempre atent i disposat a tot per ajudar. Recomanable 100%.

Pepe RC

pacient

IMPLANTS DENTALS

Preguntes més freqüents implants

L'absència de dents comporta les conseqüències següents:

  • Pèrdua òssia (l'os sense estímuls tendeix a minvar)
  • Possibles desplaçaments i complicacions a nivell d'altres dents sanes
  • Disminució de la funció masticatòria
  • Problemes de digestió
  • Perjudicis estètics i modificació de l'expressió de la cara
  • Dificultats de locució

 

Els Implant dentals permeten pal·liar aquestes complicacions, aportant una solució no només estètica sinó també funcional.

El tractament amb Implant permet:

  • Reemplaçar una única peça dental
  • Substitueix diverses peces dentals
  • Substitueix totes les peces dentals d'una mandíbula totalment buida.

 

En aquest cas, els implants permeten fixar un pont o estabilitzar una pròtesi extraïble.

El titani s'ha imposat com a material de referència gràcies a la seva alta resistència i al seu excel·lent tolerància per l'organisme (biocompatibilitat). És molt important conèixer que existeixen diversos tipus de materials i gammes d'implants, a la Clínica Dental & Estètica Magma, utilitzem la gamma més alta i de més qualitat (Straumann), a més de comptar amb l'experiència del nostre equip, grans professionals en Implantologia . Per a un tractament tan delicat, el millor és acudir a clíniques com la nostra, que combina experiència i qualitat en una cosa tan «delicat» com són els Implants.

No hi ha límit superior d'edat. Qualsevol persona d'edat avançada pot ser candidata per a la col·locació d'Implants, sempre que no presenti factors de risc. Per contra, no poden col·locar-se Implants en pacients massa joves (menors de 18 anys, aproximadament). És absolutament imprescindible que s'hagi completat el desenvolupament de la mandíbula.

Des del examen preliminar fins a la col·locació de la pròtesi, la durada d'un tractament amb implants pot oscil·lar entre els 2 i els 5 mesos.
L'envergadura de l'tractament (nombre d'Implants, augment de la massa òssia, etc.) serà el que determini la seva durada.

La fase quirúrgica consisteix en introduir els Implants Dentals en l'os maxil·lar. Es realitza amb anestèsia local i és indolora.
La durada de la intervenció oscil·la entre 30 minuts i 2 hores, en funció de la seva complexitat (nombre i localització dels Implants, volum d'os disponible, etc.).
El facultatiu realitza una incisió en la geniva i perfora l'os en el lloc destinat a l'implant. Quan el volum ossi no és suficient per a la col·locació de l'implant, es pot considerar la possibilitat d'augmentar la massa òssia. Un cop col·locat l'implant, es tanca i es sutura la geniva. Quan hagi passat la cicatrització (anomenada "osteointegració"), es fixarà una pròtesi sobre l'implant.

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-Sense Compromís

1ª Visita Gratis

Reserva cita

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
ca
Estem Disponibles!