Truca'ns sense Compromís Avui!

946 680 042

El nostre Horari

LJ de 9: 00h a 19: 00h (Horari Ininterromput)
Divendres: 9: 00h a 14: 00h

Reserva cita

Clínica Dental & Estètica Magma

Volum Facial / Farcits

Què és el Volum Facial?

Van dirigits a aquelles persones que acusen l'envelliment cronològic (edat), que es reflecteix en la pèrdua de definició en els contorns facials: els pòmuls s'aplanan, els angles de la cara es van difuminant. La flacciditat s'instaura a la pell

Aquests tractaments inclouen els farcits amb Àcid Hialurònic de diferents densitats i composicions per adaptar-los a les necessitats de la pell de cada pacient. S'inclouen aquí també, els farcits amb hidroxiapatita càlcica per donar volum i els anomenats inductors de col·lagen, conferint a la pell més gruix, turgència i reafirmació.

S'apliquen mitjançant petites injeccions a la zona, que haurà estat preparada amb un anestèsic local, per a major comoditat de l'pacient.

imatge de cura de la pell doctor Omid

Descobreix els nostres tractaments de Medicina Estètica Facial

Volum Facial / Farcits | Medicina Estètica Facial

volum facial clínica doctor Omid sevilla

IMPLANTS reabsorbibles

La seva durada varia entre 6 mesos a 18 mesos.

Poden ser: - Naturals: Greix pròpia, Col·lagen, Ac. Hialuronic. - Sintètics: Ac. Polilàctic, Ac. Polivinílic, hidroxiapatita càlcica ...

Els materials de farciment són productes sanitaris d'origen orgànic i biocompatibles. Això vol dir que no provoquen al·lèrgies, són estables i els seus efectes duradors, de fàcil maneig en mans especialitzades, ofereixen resultats constants i compatibles amb els canvis fisiològics de la pell.

Els Farciments facials permeten: - Eliminar o atenuar les arrugues (potes de gall, ulleres, codi de barres) .- Harmonitzar pòmuls, galtes i mentón.- Augmentar el volum dels labios.- Atenuar els solcs nasogenianos.- Correcció de cicatrius i lipodistròfies facials i corporals.

Reserva cita
imatge de volum facial clínica doctor Omid sevilla

Estètica Facial | plasma Gel

plasma Gel

El Plasma Gel, en l'actualitat, és la tècnica regenerativa més avançada en tractaments de farciments i depressions.

D'on prové?

El Plasma Ric en Plaquetes (PRP) és un líquid obtingut de la sang de l'propi pacient que està carregat de factors de creixement. El Plasmagel també s'obté amb la mateixa tècnica, però aplicant canvis controlats de temperatura, de què s'obté un gel de diferent viscositat, que s'utilitzarà per infiltrarlo reposant els volums en rostre i cos, que amb el pas dels anys anem perdent.

És una tècnica mínimament invasiva, que s'utilitza per a:

Correcció d'arrugues i plecs facials. Farciment de depressions i algunes cicatrius. Per donar contorn a certes zones de cara i cos com llavis, galtes, pòmuls, mans ....

avantatges:

Farcit natural, que prové de la mateixa pacient, sense riscos de rebuig o al·lèrgies. De fàcil manipulació i adaptabilitat. Resultats immediats. No s'aparta de la vida social.

Avantatges de l'Plasma Gel

avantatges:

Farcit natural, que prové de la mateixa pacient, sense riscos de rebuig o al·lèrgies. De fàcil manipulació i adaptabilitat. Resultats immediats. No s'aparta de la vida social.

No només omple sinó que regenera la pell. Un 25% de el gel de plasma es fixa en l'organisme de forma definitiva estimulant la producció de col·lagen, elastina i àcid hialurònic, per la qual cosa millora la fermesa, finor i hidratació de la pell.

Cal tenir en compte que la seva durabilitat és menor que altres productes sintètics de farcits utilitzats actualment, com l'àcid hialurònic, però la repetició dels tractaments en diferents sessions, segons la pauta de l'especialista, aconsegueix generar un suport de l'farciment en el teixit, allargant l'efectivitat de l'tractament.

Medicina Estètica Facial

Característiques de Volum Facial / Farcits

durada

Depenent de l'Tractament

Fa mal?

No se sent dolor, Anestèsia Local en cas d'augment de Llavis

recuperació

Immediata, no requereix recuepración

compatibilitat

Es pot combinar amb altres Tractaments

resultats

immediats

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-Sense Compromís

1ª Visita Gratis

Reserva cita

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
ca
Estem Disponibles!