Contacta amb nosaltres

Telèfon de la Clínica: 946 680 042

El nostre Horari

LJ de 9: 00h a 19: 00h (Horari Ininterromput)
Divendres: 9: 00h a 14: 00h
Reserva cita

Clínica Dental & Estètica Magma

àcid Hialurònic

Què és l'Àcid Hialurònic?
 • L'Àcid Hialurònic és un sucre format per dues molècules (disacàrid) i una de Nitrogen, (Poliaminoglicano) que tenim totes les espècies d'éssers vius en el cos de manera natural.
 • Es troba en els teixits connectius com la pell, cartílag, humor vitri, etc. Actua com hidratant a l'atreure i fixar molècules d'aigua que confereixen a la pell la seva elasticitat i tonificació, juntament amb el col·lagen i l'elastina.
 • L'Àcid Hialurònic és diferent d'altres polisacàrids perquè no tenen una forma definida, sinó que forma malles que són les encarregades de retenir gran quantitat d'aigua.
 • A mesura que envellim, la pell comença a produir menys Àcid Hialurònic, de manera que passa a ser una pell més seca i prima. És possible que comencin a aparèixer arrugues i solcs.
 • L'aplicació de cremes amb àcid hialurònic poden obtenir un efecte a curt termini però no aconsegueixen una hidratació real en profunditat que és on realment es necessita. Per això el tractament amb farcits facials.
imatge d'acido-hialuronico-clínica-dental-moratalaz

Clínica Dental i Estètica a Berango

Som ESPECIALISTES en el Tractament d'Àcid Hialurònic

Les nostres Especialitats

Oferim la innovadora tècnica en Estètica Facial: Àcid Hialurònic

Propietats de l'àcid hialurònic

L'Àcid Hialurònic és una substància que es troba de forma natural en nombrosos teixits del nostre organisme. No obstant això amb l'envelliment va disminuint considerablement i, com a conseqüència, la pell va perdent hidratació i per tant elasticitat i fermesa.

 • HIDRATACIÓ: Capaç de mantenir fins a 1000 vegades el seu pes molecular en aigua. L'Àcid Hialurònic penetra a la pell i uneix les cèl·lules d'aquesta amb l'aigua, infonent a totes les capes de la pell una valuosa humitat rejovenidora
 • Humectant: Després de donar-li a l'epidermis aquesta humitat, l'àcid hialurònic continua controlant la humitat de l'ambient circumdant per proporcionar beneficis duradors d'hidratació. .
 • ENFORTEIX ALS BARRERES NATURALS DE LA PELL: L'Àcid Hialurònic enforteix les barreres naturals de la pell per bloquejar la humitat aconseguint així un efecte hidratant encara més gran.
 • MILLORA LES BARRERES NATURALS DE LA PELL: L'Àcid Hialurònic millora les Barreres naturals de la pell contra factors externs, ja siguin ambientals i contaminants. .
 • PELL MÉS TERSA: A mesura que omple la pell d'humitat, el Àcid Hialurònic tensa el cutis en general i reafirma els contorns facials per a una aparença més juvenil.
 • TEXTURA MÉS SUAU: De la mateixa manera que dóna fermesa a la pell, també suavitza la textura de la mateixa per a un acabat llis i sedós que pots veure i sentir a el tacte
 • ACTIVA EL col·lagen i l'elastina: L'Àcid Hialurònic redueix la mida i la visibilitat de línies fines i d'arrugues més profundes estimulant a les cèl·lules de la pell que produeixen col·lagen i elàstica, dues fibres que contribueixen a l'elasticitat de la pell
 • REGENERACIÓ CEL·LULAR: L'Àcid Hialurònic estimula la producció de col·lagen, promou la regeneració cel·lular de la pell per crear una pell sana i vibrant.
 • PIGMENTACIÓ: L'Àcid Hialurònic té la capacitat de reduir i prevenir taques de l'edat i problemes de pigmentació. La teva pell es veu molt més bonica i sense imperfeccions
 • EQUILIBRI: L'Àcid Hialurònic impedeix la sobreproducció d'oli que obstrueix els porus i que comporta a brots d'acne o barbs, equilibrant una humitat adequada a la pell.
Reserva cita

Zones que tractem amb Àcid Hialurònic

 1. SOLC nasogenià: És un dels primers signes d'envelliment facial. Són arrugues que es produeixen des del final de l'ala del nas i que descendeixen fins als extrems de la boca. En persones que riuen i gesticulen molt, se solen marcar més. Amb formi passen els anys es va perdent la pèrdua de suport i es produeix flacciditat, sobretot a les galtes, el que els accentuen més. Els suscos nasogenians, juntament amb el descens de les comissures labials donen un aspecte de envellit i de tristesa a la cara que no sol ser d'acord amb la personalitat dels meus pacients. El millor tractament per a ells és el de omplir-los mitjançant petites infiltracions d'àcid hialurònic, reabsorbible i 100% biocompatible amb el nostre cos. Ens va proporcionar gran hidratació, volum i així poder eliminar les arrugues que tant ens envelleixen.
 2. LÍNIES D'TITELLA: apareixen a l'altura de la comissura dels llavis dibuixant una línia descendent cap a banda i banda de la barbeta. Són un signe d'envelliment que l'evolució influeixen principalment 3 factors:
  1. herència genètica
  2. Pas de el temps
  3. Exposició solar.
 3. CODI DE BARRES: són aquestes fines arrugues que apareixen al voltant dels llavis donant aquest aspecte tan antiestètic i d'envelliment a la nostra somriure. El pas de el temps i la conseqüent pèrdua de col·lagen, elastina i de l'AH de la pell provoquen l'aparició de les arrugues.
 4. LLAVIS: alguns dels avantatges que s'obtenen quan es realitza un tractament de llavis amb AH són: augment del seu volum, un llavi més hidratat i revitalitzat amb un aspecte natural i sucós, i un perfilat mes definit i juvenil
 5. ARC MANDIBULAR: Consisteix en omplir i augmentar els angles mandibulars per bé accentuar les faccions de l'home o per marcar l'arc mandibular i aportar harmonia a la cara femenina. Un mentó retret pot provocar una distorsió de la zona facial i el contorn de la boca, a més d'eliminar la profunditat que hi ha al nostre coll. L'AH s'empra per donar volum a la barbeta d'una manera natural i atractiva, ajudant a recuperar la seva estètica facial.
Reserva cita

Avantatges de l'Àcid Hialurònic:

 • Restableix l'elasticitat, fermesa i hidratació de la pell, millorant l'absorció de líquids de les cèl·lules.
 • Actua com col·lagen, augmentant així la seva producció en l'organisme.
 • Ajuda a recuperar el volum i prevenir l'envelliment prematur de la zona del rostre on s'aplica.
 • Resultats naturals i pràcticament immediats.
Reserva cita

Els nostres clients Opinen

Gran persona, gran professional. Sempre atent i disposat a tot per ajudar. Recomanable 100%.

Pepe RC

pacient

ÀCID HIALURÒNIC

Els nostres Casos: abans i després

Imatge abans i després Àcid Hialurònic Clínica Moratalaz 66
imatge d'Imatge abans i després Àcid Hialurònic Clínica Moratalaz 66
imatge d'Imatge abans i després Àcid Hialurònic Clínica Moratalaz 66
Imatge abans i després Àcid Hialurònic Clínica Moratalaz 66

ÀCID HIALURÒNIC

Preguntes més freqüents àcid Hialurònic

El tractament consisteix en unes petites micro injeccions a la pell per poder introduir el gel d'AH a la dermis i així poder omplir i hidratar l'arruga. No fa mal res ja que fem servir anestèsia com si fos un tractament dental.

Els temps dels tractaments són individuals per a cada persona i varien en funció de la quantitat de material que necessiti per arribar als resultats desitjats.

Serà el metge un cop hi ha fet el diagnòstic qui podrà explicar els temps exactes de l'tractament, encara que no sol durar més d'1h.

Els resultats es pot veure immediatament i poden durar de 6 a 12 mesos. Dependrà de la quantitat de producte utilitzat i de la rapidesa amb la que el teu cos reabsorbeixi el producte i dels hàbits (tabac, beure aigua i prendre el sol).

A mesura que envellim, la pell es renova mes lentament i produeix menys AH, col·lagen i elàstica, de manera que la pell s'aprima i poden començar a aparèixer arrugues i solcs.

Són gels temporals que injectem a nivell de la dermis per aportar hidratació en profunditat a la pell.

L'AH s'integra en les capes cutànies més profundes i així capta aigua i recupera el volum.

Aquests resultats poden durar de 6 a 12 mesos, després el seu cos disgregués gradualment el farcit i ho reabsorbirà.

Per preparar la pell abans de realitzar-se la injecció d'Àcid Hialurònic, o qualsevol tipus de tractament, cal tenir en compte dos punts:
 1. Cal evitar l'exposició de el sol i no beure alcohol ni el dia d'abans, ni el dia de l'tractament.
 2. Durant tres dies abans del dia "D" no es pot ingerir aspirines.
rejoveneix la pell

En l'envelliment de la pell hi ha una pèrdua significativa d'hidratació, sent l'Àcid Hialurònic la principal molècula involucrada en això. Per tant, l'Àcid Hialurònic ens serveix per aportar hidratació i elasticitat a la pell i així millorar el seu aspecte.

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-Sense Compromís

1ª Visita Gratis

Reserva cita

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
ca
Estem Disponibles!