Contacta amb nosaltres

Telèfon de la Clínica: 946 680 042

El nostre Horari

LJ de 9: 00h a 19: 00h (Horari Ininterromput)
Divendres: 9: 00h a 14: 00h
Reserva cita

Clínica Dental & Estètica Magma

Odontopediatria

Què és la Odontopediatria?

La Odontopediatria és la branca de l'Odontologia que estudia el creixement de les dents en els nens i en adolescents així com la seva evolució. Cal que als nens els ensenyem des petitons a portar una correcta higiene bucal, en el primer any de vida es recomana fer la primera visita a l'dentista quan la dentició aquest completa i no s'ha de deixar passar entre cites més de 6 mesos.

Clínica Dental a Berango

Som ESPECIALISTES en Odontopediatria

Les nostres Especialitats

Oferim una Odontopediatria moderna i actual

especialització

Som especialistes en en Odontopediatria i tractarem els casos dels més petits de manera professional i eficaç. Se'ls ensenyaran una correcta higiene bucal i tractarem els problemes relacionats amb la dentició infantil que sorgeixen en la primera etapa de vida.

Reserva cita

Quins són els tractaments més comuns de la Odontopediatria?

● Carles:

La Càries cada vegada són més comuns en els petits, hi ha les anomenades Cartes de el biberó que poden aparèixer des que mostren les primeres dents. Per a això es tractaran i evitaran que sorgeixin possibles complicacions. També es donaran alguns consells pel que fa a la nutrició i higiene bucal.

● Alteracions en la posició de les dents:

Els nostres professionals en aquest cas analitzaran la mossegada de cada pacient i la col·locació de les dents per poder detectar possibles alteracions. Si fos necessària la Ortodòncia hi Brackets de colors perquè els nens els llueixin d'una manera divertida, també hi ha per als nostres adolescents l'ortodòncia Invisible Invisalign®.

● Traumatismes o trencament de la dent:

En nombrosos casos han vingut nens amb alguna dent trencat o danyat per traumatismes, en aquesta edat és molt comú que això passi. Els pics de traumatismes infantils es donen entre els 16 i 24 mesos, quan els petits comencen a caminar. També entre els nens d'entre 9 i 16 anys apareixen lesions dentals a causa de la pràctica dels esports.

Per això els nostres doctors especialitzats analitzaran l'estat de la peça danyada, examinant si la dent ha estat desplaçat o ha patit alguna lesió.

● Anomalies congènites:

Aquestes anomalies afecten les peces dentals d'alguns nens, en alguns casos les dents no surten al seu degut moment, algunes peces definitives directament no apareixen, pot succeir també que les peces dentals siguin de diferent grandària o mes grans o més petites.

● Anquilosi de la peça temporal:

Pot ser que a causa d'un traumatisme es produeixi un canvi de color en una peça dental, provocant necrosi en el nervi. Això dificulta que la dent definitiva surti. Per això a la nostra clínica recomanem la primera visita dels més petits quan tinguin totes les dents de llet erupcionados, al voltant dels dos anys.

Reserva cita

Consells bàsics per als petits:

El raspallat de dents des que tenen dos anys és primordial, 3 vegades a el dia amb una goteta de pasta dental és suficient perquè agafin una bona habito.

Evitar massa dolços, sucres, sucs envasats, etc. Evitarem les càries ia més ajudarem a una alimentació sana i sense obesitat als nostres fills.

Utilitzar pastes dentals especials per a nens i en cas que es necessitin els col·lutoris que siguin també infantils, ja que els d'adults són molts més agressius per a la dentadura infantil.

Reserva cita

Els nostres clients Opinen

Gran persona, gran professional. Sempre atent i disposat a tot per ajudar. Recomanable 100%.

Pepe RC

pacient

Odontopediatria

Preguntes més freqüents Odontopediatria

La Càries Dental és una infecció de la dent; és una malaltia bacteriana destructiva de les estructures dentals produïda per una sèrie de microbis que viuen a la nostra boca. Les Càries són, a més, la malaltia crònica infantil més comú.

Fins al primer any d'edat, n'hi ha prou netejar les dents amb una petita gasa humitejada. A partir dels dos anys s'introdueix el raspall, de capçal petit i truges suaus. Els pares tenen la tasca d'ensenyar a el petit, passant-li el raspall amb delicadesa, després de cada àpat. La quantitat de pasta ha de ser mínima - l'equivalent a una llentia - ja que no és aconsellable es que s'empassi el fluor.

La fluoració és un dels remeis més eficaços per lluitar contra la càries. L'esmalt es pot reforçar i remineralitzar mitjançant l'aplicació de fLUOR. El fluor reacciona amb els cristalls d'hidroxiapatita de l'esmalt i els converteix en cristalls de fluorapatita que són molt més resistents a l'acció dels àcids.

Antigament sí, ara són molt segures ja que tot el sistema de radiologia de la nostra clínica és digital, garantint la mínima radiació possible.

la Societat Espanyola d'Odontopediatria (SEOP) defensa que la primera visita a l'dentista es realitzi a el primer any de vida, i fins i tot durant l'últim trimestre del l'embaràs, com es proposa des de nombroses Acadèmies reconegudes a nivell mundial; com ara l'Acadèmia nord-americana, l'europea, l'anglesa i la sueca, principalment.

Cada sis mesos, que és quan s'ha d'aplicar el fluor professional, però depèn de el grup de risc a què pertanyi el nen i depenent de les seves necessitats, s'indicarà la freqüència amb què ha de realitzar les revisions, Ja que hi ha nens que tenen predisposició a desenvolupar Carles o altres tipus de patologies i és molt important que es detecti aquest problema, s'avaluï la causa i s'elimini més aviat possible. L'habitual i sempre recomanable és acudir cada 6 mesos a revisar l'estat de la teva salut bucal.

mitjançant una radiografia, Són decisives per a realitzar qualsevol planificació preventiva o terapèutica  i i es dóna una visió molt més comprensiva i exacta de l'estructura de les dents de l'infant.

Professionalitat, rigor, serietat i proximitat

Comença el teu Tractament

Vine a Conèixer-Sense Compromís

1ª Visita Gratis

Reserva cita

Descobreix les Últimes Notícies d'al Sector

El nostre Blog

Consells, novetats, hàbits i recomanacions d'una bona salut bucal.
ca
Estem Disponibles!