dental

Jornada de Puertas Abiertas FirstFit®

Así fue nuestra jornada de puertas abiertas de Carillas Dentales FirstFit® en Dental Magmar
Un tiempo promedio de tratamiento de 5 veces menos que las carillas tradicionales.
Máxima conservación de la estructura dental
Mayor predictibilidad estética y funcional
Elimina provisionales
Descubre los casos reales de carillas dentales con firstfit® en https://dentalmagmar.es/tratamiento/estetica-dental#firstfit
imagen de carillas dentales firsfit berango dental magmarimagen de carillas dentales firsfit berango dental magmarimagen de carillas dentales firsfit berango dental magmarimagen de carillas dentales firsfit berango dental magmarimagen de carillas dentales firsfit berango dental magmarnta
dental implants

Càrrega immediata sobre implants

implants | càrrega Immediata

La càrrega immediata és una tècnica implantològica que permet col·locar una corona provisional sobre l'implant dental el mateix dia que el pacient es realitza la cirurgia implantològica per reemplaçar un o diversos dents perdudes. Això suposa un important estalvi de temps respecte a les tècniques a l'ús ia més també permet una millor osteointegració i cicatrització de la geniva.

Com es porta a terme el procediment?

Els implants que es col·loquen al pacient poden ser d'una unitat o una arcada completa. En el segon cas, es poden col·locar entre quatre i sis implants que serveixin de suport per a una pròtesi.

La pròtesi fixa que es col·loca inicialment és provisional, i es realitza d'aquesta manera per garantir una correcta osteointegració de l'implant a l'os. Un cop completat el període segons el criteri de l'especialista, normalment a partir de l'tercer mes, es col·loca la pròtesi fixa definitiva.

Avantatges dels implants de càrrega immediata

Un dels avantatges més importants per al pacient amb la col·locació d'un implant de càrrega immediata és que ofereix la possibilitat de portar de forma continuada la pròtesi provisional fixa sense necessitat de portar les pròtesis removibles, que poden resultar molestes. A més, ofereix una adaptació progressiva a la pròtesi definitiva.

El pacient pot recuperar la funcionalitat de les seves dents, especialment de la masticació, a més de millorar la seva fonació i estètica.

Alguns especialistes fins i tot recomanen la càrrega immediata i la sedació conscient per reposar tota la dentadura amb dents fixes en només un dia.

Dents noves des del primer dia

En els implants dentals convencionals, després de l'operació, cal deixar curar els teixits tous i ossis de la boca abans de la col·locació de la corona. Aquest temps de cicatrització i osteointegració pot estendre unes 10 o 12 setmanes. Amb un implant de càrrega immediata, el pacient surt de la clínica amb una una pròtesi provisional el mateix dia de la intervenció.

Puc fer-me un implant de càrrega immediata?

Encara que aquest procediment està indicat per a tot tipus de pacients i implants, la veritat és que el seu ús es desaconsella en alguns pacients, sobretot aquells que ja presenten patologies dentals prèvies, com una excessiva pèrdua de teixit ossi en el maxil·lar, malaltia periodontal en qualsevol de les seves fases o el bruxisme.

Per això, i encara que els implants de càrrega immediata suposin importants avantatges respecte als convencionals, el millor és que consultis amb el Dr. Omid quina solució pot ser la millor per al teu cas i que et deixis guiar pel seu consell professional.

ca
Estem Disponibles!